Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Inger Lise Hansen
Inger Lise Hansen er ny generalsekretær i Actis. Foto: Actis

Inger Lise Hansen ny generalsekretær i Actis

Hansen er ansatt i en åremålsstilling for en periode på fire år.

Hun kommer fra jobben som kommunikasjonssjef i Horten kommune, der hun har vært siden 2014. Hansen har bred politisk erfaring gjennom flere år som nestleder i KrF og leder i KrFU. Hun var en profilert og uredd politisk stemme, som i kraft av sin nye stilling igjen vil sette dagsorden og markere seg i nasjonale debatter.   

- Det er en spennende utfordring å kunne bidra til at Actis fortsatt skal være en premissleverandør og pådriver for utformingen av en ansvarlig ruspolitikk i Norge. Jeg ser frem til å spille på lag med de ulike organisasjonene og sekretariatet i Actis for å sette rus- og spillpolitikk på dagsorden, sier Hansen.

Styreleder Arne Johannessen er svært godt fornøyd med ansettelsen.

- Vi er veldig glade for å få Inger Lise med på laget. Med hennes kompetanse og personlige egenskaper har vi store forventninger til at hun skal bidra til viktige politiske gjennomslag og å utvikle Actis videre i en spennende ruspolitisk tid, sier Johannessen.

Styret i Actis ansatte Hansen 11. oktober. Hun tiltrer stillingen som generalsekretær 10. januar.

- Gjennom sitt politiske virke har Inger Lise vist seg som en uredd og tydelig stemme, noe rusfeltet har behov for både i kampen for bedre forebygging og for de som sitter nederst ved bordet, avslutter Johannessen.