Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Pernille Huseby

Pernille Huseby slutter i Actis

Huseby har sagt opp sin stilling som generalsekretær.

Hun forlater organisasjonen for å starte i ny jobb som avdelingsdirektør for kommunikasjon og rådgivning i Medietilsynet.

Huseby har jobbet i Actis i syv år, de siste tre som øverste leder. Før det var hun leder av fagavdelingen. Huseby synes tiden i Actis har vært svært lærerik.

- Jeg har hatt en fantastisk tid i Actis, både fordi jeg hver dag har lært nye ting og fordi fagfeltet er svært engasjerende. Mitt hjerte banker for forebygging, og for å sikre at barn og unge får en trygg oppvekst. Det vet vi er en beskyttende faktor. Det blir en av oppgavene mine også i den nye jobben, sier hun.

Styreleder Arne Johannessen roser Huseby for jobben hun har gjort:

-  Pernille har gjort en svært god jobb i Actis. Hun har vært med på å utvikle det politiske arbeidet og alliansebyggingen med andre som er opptatt av det forebyggende arbeidet og trygge gode oppvekstvilkår for barn og unge. Pernille har også utviklet den interne samhandlingen med medlemsorganisasjonene. Jeg vil gratulere Pernille med ny jobb og takke for svært godt samarbeid, sier styreleder Arne Johannessen.

Huseby tiltrer stillingen i Medietilsynet 1. september. Sammen med styret vil Johannessen snarlig starte jobben med å rekruttere ny generalsekretær i Actis. Stillingen vil bli utlyst om kort tid.